Liz Truss, în Parlament: Regina Elisabeta a II-a a fost unul dintre cei mai mari lideri ai lumii

Regina Elisabeta a II-a a fost unul dintre cei mai mari lideri ai lumii din toate timpurile, a afirmat vineri Liz Truss, noul premier al Marii Britanii, în cadrul sesiunii speciale a Parlamentului britanic, care va omagia regina în următoarele ore.

149 afișări
Imaginea articolului Liz Truss, în Parlament: Regina Elisabeta a II-a a fost unul dintre cei mai mari lideri ai lumii

Noul prim-ministru al Marii Britanii, Liz Truss, a deschia sesiunea cu un discurs. "În orele care au trecut de la vestea şocantă de aseară, am asistat la cea mai sinceră manifestare de durere pentru pierderea Majestăţii Sale Defuncte, Regina", a declarat Truss.

"Mulţimile s-au adunat; steagurile au fost coborâte la jumătate de catarg; omagii au fost trimise de pe toate continentele."

Regina "a fost unul dintre cei mai mari lideri pe care lumea i-a cunoscut vreodată", a adăugat Truss, în aplauzele de aprobare ale parlamentarilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici