Video Londra: Aterizare ratată a unui avion British Airways

Un avion al companiei British Airways, care venea din China a ieşit de pe pista la aterizare a aeroportului Heathrow din Londra, au declarat surse oficiale.

10 afișări

Incidentul a fost provocat de un avion care venea de la Beijing şi care a ieşit de pe pistă la aterizare, iar pasagerii au fost evacuaţi prin ieşirile de urgenţă ale aparatului, informează Sky News.

Avionul implicat în incident este un Boeing 777 al British Airways. Compania nu a oferit detalii, însă a confirmat faptul că una dintre cursele sale a fost implicată într-un "incident".

Nivelul de securitate la Heathrow era deja ridicat, atât datorită plecării către China a premierului Gordon Brown, cât şi a faptului că familia regală a Qatarului urma să ajungă la aeroport.

Incidentul aviatic de pe aeroportul londonez Heathrow s-a soldat cu rănirea uşoară a şase persoane, transportate la spital.

Pista de sud a fost închisă, însă cea de nord este deschisă.

Printre avioanele a căror decolare a fost amânată se numără şi cel cu care urma să plece premierul britanic, Gordon Brown, într-o vizită oficială în China şi India.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici