UPDATE Luarea de ostatici de la o închisoare din vestul Franţei s-a încheiat. Două persoane, un deţinut şi un supraveghetor, au fost ameninţate cu un cuţit de un alt deţinut

O luare de ostatici a avut loc la o închisoare din oraşul francez Le Mans. Potrivit BFMTV, un deţinut l-a ţinut ostatic pe un altul şi pe un supraveghetor. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, cei doi ostatici au fost ameninţaţi cu un cuţit. Individul solicita să fie transferat la o altă închisoare.

3250 afișări
Imaginea articolului UPDATE Luarea de ostatici de la o închisoare din vestul Franţei s-a încheiat. Două persoane, un deţinut şi un supraveghetor, au fost ameninţate cu un cuţit de un alt deţinut

Luare de ostatici în curs, la o închisoare din vestul Franţei (Imagine: 20minutes.fr)

UPDATE Luarea de ostatici de la o închisoare din oraşul francez Le Mans a luat sfârşit, a anunţat ministrul francez al Justiţiei, Jean-Jacques Urvoas, precizând că totul s-a terminat cu bine pentru "supraveghetorul ameninţat", relatează Le Figaro online.

"Luarea de ostatici a luat sfârşit la închisoarea din Le Mans. Mulţumită sângelui rece de care a dat dovadă personalul şi curajului supraveghetorului, totul s-a terminat cu bine", a scris Jean-Jacques Urvoas pe Twitter.

El a mulţimit celor care au contribuit la acest deznodământ, în special forţelor speciale franceze RAID.

Potrivit BFMTV, un deţinut îl ţine ostatic pe un altul şi pe un supraveghetor. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, cei doi ostatici sunt ameninţaţi cu un cuţit.

Individul solicită să fie transferat la o altă închisoare.

Unitatea de intervenţie pentru închisori ERIS a ajuns la faţa locului, iar Forţele speciale franceze RAID sunt aşteptate pentru a demara negocierile, mai informează BFMTV.

Direcţia Administraţiei Penitenciarelor din cadrul Ministerului francez de Justiţie a deschis o celulă de criză.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici