LUARE DE OSTATICI într-o primărie din Bavaria

Un bărbat care s-a prezentat ca fiind înarmat a luat mai multe persoane ostatice în primăria din Ingolstadt (sud), au anunţat o sursă din cadrul poliţiei.

209 afișări
Imaginea articolului LUARE DE OSTATICI într-o primărie din Bavaria

LUARE DE OSTATICI într-o primărie din Bavaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UPDATE Persoanele luate ostatice în Bavaria au fost eliberate

Cei doi ostatici rămaşi au fost eliberaţi, iar bărbatul, în vârstă de 24 de ani, care i-a sechestrat luni în primăria din Ingolstadt, a fost rănit, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, citat de AFP.

Până în prezent nu au fost stabilite motivele bărbatului de a lua ostatici, iar unele surse susţin că acesta este dezechilibrat mintal, evadat dintr-un spital de psihiatrie.

Patru persoane au fost luate ostatice luni în jurul orei locale 09.00 (10.00, ora României), iar primăria a fost evacuată. Ulterior, două persoane au fost eliberate, iar un bărbat şi o femeie continuau să fie ţinute ostatice.

Potrivit forţelor de ordine, răpitorului i-a fost interzis accesul în incinta primăriei, din cauza comportamentului său.

Cancelarul german Angela Merkel a fost nevoită din cauza acestui incident să-şi anuleze o întâlnire electorală programată a Ingolstadt .

Alerta a fost dată în jurul orei locale 09.00 (10.00, ora României), iar primăria a fost evacuată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici