Lui Berlusconi nu-i place slujba de şef al Guvernului - VIDEO

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, afirmă că guvernează ţara dintr-un simţ al "datoriei" şi "sacrificiului", nu pentru că îi place această poziţie, informează CNN.

10 afișări
Imaginea articolului Lui Berlusconi nu-i place slujba de şef al Guvernului - VIDEO

Lui Berlusconi nu-i place slujba de şef al Guvernului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Silvio Berlusconi, în vârstă de 73 de ani, susţine că nu îi place deloc să fie la guvernare, explicând că rămâne în funcţia de premier pentru că este "singurul lider care poate menţine unitatea forţelor de centru-dreapta".

"Îmi desfăşor activitatea cu un simţ al sacrificiului. De fapt nu îmi place deloc", a spus Berlusconi.

"Există frecvent treburi murdare, există presa de scandal, oameni fără ruşine şi bolnavi. Este foarte dificil să conduci guvernul într-o ţară ca Italia", insistă Berlusconi.

În interviul acordat CNN, Berlusconi a făcut referire şi la declaraţiile care îi sunt atribuite, inclusiv cea în care l-a numit pe preşedintele SUA, Barack Obama, "bronzat".

"Nu am făcut niciodată gafe, nici măcar una. Toate gafele sunt invenţii ale presei". Eu spun poveşti şi glumesc. Spun glume pe placul tuturor. Dar sunt mereu conştient de ceea ce spun", explică premierul italian.

Berlusconi susţine că presa este vinovată pentru că soţia sa, Veronica Lario, a hotărât să divorţeze, afirmând că Veronica Lario a fost indusă în eroare de presă. Motivul pentru care soţia doreşte să divorţeze este prezenţa lui Berlusconi la petrecerea de majorat a unei adolescente din Neapole, Noemi Letizia.

"Când merg pe stradă, văd foarte multă afecţiune îndreptată spre mine. Ştiu că oamenii îşi mai schimbă opiniile, dar pot spune că sunt apropiat de inimile multor italieni care îmi arată des acest lucru", a subliniat Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici