Lukaşenko a anunţat cine va conduce Rusia din 2024

Şeful bielorus susţine că Putin va fi preşedinte al Rusiei şi după alegerile de anul viitor.

1969 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko a anunţat cine va conduce Rusia din 2024

Lukaşenko a anunţat cine va conduce Rusia din 2024

Preşedintele bielorus Aleksander Lukaşenko consideră că nu există omul capabil să-l răstoarne pe Vladimir Putin de la putere.

Aliat cu Putin, Lukaşenko spune că liderul de la Kremlin va rămâne preşedinte al Rusiei şi după alegerile de anul viitor.

„Cred că următorul preşedinte din Rusia va fi Putin. Alegerile sunt peste şase luni. Nu există rivali pentru Putin în Rusia de acum”, a spus Lukaşenko, într-un interviu difuzat agenţia oficială de ştiri Belta.

Alegerile prezidenţiale din 2024 ar trebui să aibă loc în luna martie, iar Putin - după reforma constituţională - poate candida pentru al treilea mandat consecutiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici