Lukaşenko este în stare critică, fiind dus de urgenţă la un spital din Moscova

În funcţie din 1994, preşedintele Belarusului are mari probleme medicale, susţine unul dintre cei care au vrut să-l dea jos de la putere.

11629 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko este în stare critică, fiind dus de urgenţă la un spital din Moscova

Lukaşenko este în stare critică, fiind dus de urgenţă la un spital din Moscova

Preşedintele belarus Alexandru Lukaşenko se află în stare critică. Nu este prima oară când se confruntă cu probleme de sănătate care necesită internarea.

Adversarul său, Valeri Ţepkalo, fost candidat la preşedinţia ţării, fost ambasador în Statele Unite şi soţul Veronikei Ţepkalo, candidat împotriva lui Lukaşenko în 2020, scrie pe Twitter.

„Potrivit informaţiilor preliminare, sub rezerva confirmării ulterioare, Lukaşenko a fost transportat din urgenţă la Spitalul Clinic Central din Moscova, după întâlnirea sa cu uşile închise cu Putin.

În prezent, este încă sub îngrijire medicală. Specialişti de frunte au fost mobilizaţi pentru a rezolve starea sa critică”, a scris Ţepkalo pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici