Surse: Lui Lukaşenko i s-a făcut rău la parada de 9 mai

  • Dictatorul care conduce Belarusul cu o mână de fier din 1994 nu s-a simţit bine, susţine presa ucraineană.
  • S-a observat că Lukashenko a lipsit de la cina cu Putin şi nu s-a putut deplasa să depună flori aşa cum proceda tradţional an de an, de fiecare dată când participa la parada Moscovei de pe 9 mai.
  • Dictatorul a fost transportat la aeroport, însoţit de o ambulanţă. Mulţi comentatori de pe Twitter presupun că Lukaşenko ar fi fost otrăvit de Putin
3132 afișări
Imaginea articolului Surse: Lui Lukaşenko i s-a făcut rău la parada de 9 mai

Potrivit presei din Belarus, KyivPost scrie pe Twitter că dictatorul nu a mers mai mult de 300 de metri pentru a depune o coroană de flori la mormântul Soldatului Necunoscut.

Alexandru Lukaşenko avea un bandaj pe braţul drept în timp ce privea parada.

 

Lukashenko nu a putut participa nici la cina cu Putin din motive de sănătate şi a plecat de la Moscova.

Potrivit jurnalistului Bolkunets, o ambulanţă l-a însoţit la aeroport.

Starea de sănătate a dictatorului Belarusului, în vârstă de 68 ani, este necunoscută în acest moment. 

De la începerea invaziei Ucrainei de către Rusia,  Alexandru Lukaşenko, deşi îl susţine pe Vladimir Putin în a-i găzdui trupele, aeronavele şi rachetele nucleare ruseşti, ezită să trimită trupele ţării sale să participe în mod direct la "Operaţiunea Specială".

Dictatorul Belarusului îl frustrează pe dictatorul Rusiei, susţin analiştii care cred că Putin urmăreşte demult să anexeze Belarusul şi să-l introducă sub controlul Federaţiei Ruse pentru a deschide un nou front ca să atace Ucraina din nord. 

Mai mulţi comentatori de pe Twitter l-au ironizat pe Lukaşenko, susţinând fără dovezi că acesta ar fi fost otrăvit de Putin cu tradiţionalul ceai cu poloniu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici