Lumea nu scapă de Putin. Anunţul făcut în legătură cu alegerile din 2024

Putin anunţă că va candida din nou la preşedinte în 2024, alegerile urmând a avea loc pe 17 martie.

1336 afișări
Imaginea articolului Lumea nu scapă de Putin. Anunţul făcut în legătură cu alegerile din 2024

Lumea nu scapă de Putin. Anunţul făcut în legătură cu alegerile din 2024

Vladimir Putin a anunţat că va candida din nou la preşedinţie la alegerile care vor avea loc pe 17 martie 2024, potrivit participanţilor la o ceremonie desfăşurată la Kremlin.

Agenţia rusă de stat Tass a oferit această informaţia. Până acum, liderul de la Moscova nu şi-a anunţat încă, oficial, nominalizarea.

Pentru liderul opoziţiei, Alexei Navalnîi, aflat după gratii, ştirea nu reprezintă o surpriză. El i-a îndemnat pe ruşi să voteze împotriva celui care a declanşat război cu Ucraina.

Ulterior, au venit şi confirmările oficiale.

Televiziunea de stat rusă l-a arătat pe Vladimir Putin spunând că intenţionează să candideze pentru un nou mandat prezidenţial de şase ani în 2024.

Putin a răspuns la o întrebare a lui Artyom Zhoga, un ofiţer militar. „Nu voi nega că am avut gânduri diferite în momente diferite, dar a sosit momentul să iau o decizie”, le-a spus Putin lui Zhoga şi altor soldaţi decoraţi.

„Voi candida la preşedinte”, a precizat Putin într-un clip de televiziune în Sala Georgievsky, parte a Marelui Palat al Kremlinului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici