Lupta Rusiei contra coronavirusului i-a îmbolnăvit popularitatea lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin duce trei bătălii

  • Jurnaliştii de la Bloomberg scriu că guvernul rus a gestionat prost epidemia Covid-19, iar Putin pare mai vulnerabil ca niciodată
  • Moscova duce trei bătălii: Lipsurile din sistemul medical, economia ţării şi preţul foarte scăzut al petrolului
  • Rusia a înregistrat din nou peste 10.000 de cazuri noi de infectare
4127 afișări
Imaginea articolului Lupta Rusiei contra coronavirusului i-a îmbolnăvit popularitatea lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin duce trei bătălii

Sursa foto: Profimedia

Presa din New York îl pune la zid pe liderul de la Kremlin privind gestionarea sa în lupta cu coronavirusul. Jurnaliştii de la agenţia de presă Bloomberg scriu că Vladimir Putin nu a fost niciodată atât de vulnerabil, iar acum preşedintele rus duce trei bătălii: Lipsurile din sistemul medical, economia ţării care se duce la pământ, plus preţul foarte scăzut al petrolului.

“Este adevărat că guvernele de pretutindeni s-au străduit să facă faţă pandemiei. Moscova, însă, duce trei bătălii. Noul virus s-a răspândit rapid, iar între timp economia Rusiei se prăbuşeşte sub greutatea preţurilor scăzute ale petrolului.” scrie Bloomberg. 

Jurnaliştii spun că Putin a gestionat prost epidemia Covid-19 care a scos la iveală regimul fragil al preşedintelui rus.

„Sistem medical praf, de la teste defecte până la lipsa paturilor din spitale, plus medici tensionaţi care se plâng de lipsa echipamentelor de protecţie.", scrie în material.
Aceştia mai spun că asta este cea mai mare criză politică a lui Putin. Guvernul rus se bazează pe marile corporaţii pentru a nu-şi concedia angajaţii şi a luat măsuri nesemnificative, cum ar fi subvenţii modeste, amânări fiscale şi o creştere derizorie a indemnizaţiilor de şomaj.

Rusia a înregistrat din nou peste 10.000 de cazuri noi de infectare, ceea ce a dus bilanţul total către 150.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici