Macron: "Marine Le Pen ar putea alunga investitorii din Franţa"

Marine Le Pen, candidatul naţionalist de extrema dreaptă, a crescut în sondajele publicate în ultimele săptămâni şi este de aşteptat să se lupte în turul doi cu Macron, preşedintele francez în funcţie şi candidat liberal de centru-dreapta, la fel ca în turul final al alegerilor din 2017.

653 afișări
Imaginea articolului Macron: "Marine Le Pen ar putea alunga investitorii din Franţa"

Macron: "Marine Le Pen ar putea alunga investitorii din Franţa"

"Dacă luna aceasta este aleasă Marine Le Pen la preşedinţia franceză, programul ei social va alunga investitorii internaţionali", a declarat preşedintele Emmanuel Macron într-un interviu pentru cotidianul Le Parisien.

Marine Le Pen, candidatul naţionalist de extrema dreaptă, a crescut în sondaje în ultimele săptămâni şi este de aşteptat să se înfrunte în turul doi împotriva lui Macron, preşedintele în funcţie şi candidat liberal de centru-dreapta, la fel ca în turul final al alegerilor din 2017, informează Reuters

„Programul social al lui Marine Le Pen este o minciună pentru că ea nu o finanţează... Când spune << Voi creşte pensiile>>, minte, nu o va face”, a spus Macron.

„Programul ei va crea şomaj masiv, deoarece va alunga investitorii internaţionali şi nu va rezista din punct de vedere bugetar. Fundamentele ei nu s-au schimbat: este un program rasist care are ca scop să divizeze societatea şi este foarte brutal, a adăugat el.

Macron, a cărui realegere era considerată  foarte probabillă în urmă cu câteva săptămâni, are popularitatea în scădere conform ultimelor sondaje. 

Sursa Foto- Wikipedia 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici