Maduro: Criza politică, creată de Administraţia "extremistă" a SUA/Trump, adeptul "supremaţiei albilor"

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a afirmat că Administraţia de la Washington este formată din "extremişti" care au generat criza politică de la Caracas pentru a justifica o intervenţie militară, catalogându-l pe omologul său american, Donald Trump, drept adept al "supremaţiei albilor".

737 afișări
Imaginea articolului Maduro: Criza politică, creată de Administraţia "extremistă" a SUA/Trump, adeptul "supremaţiei albilor"

Maduro: Criza politică, creată de Administraţia "extremistă" a SUA/Trump,adeptul "supremaţiei albilor"

Este vorba de un război politic al imperiului Statelor Unite, al intereselor de extremă-dreapta care guvernează în prezent, al grupului Ku Klux Klan, care conduce Casa Albă, în scopul preluării controlului asupra Venezuelei", a declarat Nicolas Maduro într-un interviu acordat postului BBC.

Washingtonul "instigă la război pentru a prelua controlul asupra Venezuelei", a adăugat Nicolas Maduro, exprimând speranţa că "grupul extremist de la Casa Albă va fi învins de puternica opinie publică mondială".

Întrebat, referitor la asocierea cu mişcarea rasistă Ku Klux Klan, dacă îl consideră pe preşedintele american Donald Trump adept al "supremaţiei albilor", Nicolas Maduro a precizat: "Este, în mod public şi deschis... Ne urăsc pe noi, ne desconsideră, deoarece ei cred doar în propriile interese şi în interesele Statelor Unite".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici