Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, va participa la funeraliile fostului preşedinte israelian Shimon Peres, la Ierusalim

Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, intenţionează să efectueze o vizită rară în Ierusalim pentru a participa la funeraliile fostului premier şi preşedinte israelian Shimon Peres, anunţă surse palestiniene citate de site-ul Ynetnews.com.

969 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, va participa la funeraliile fostului preşedinte israelian Shimon Peres, la Ierusalim

Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, va participa la funeraliile fostului preşedinte israelian Shimon Peres, la Ierusalim (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu a oferit oficial permisiunea vizitei lui Mahmoud Abbas, care va fi însoţit de negociatorul-şef palestinian Saeb Erekat, de şeful Serviciului palestinian de informaţii, generalul Majid Faraj, şi de Hussein al-Sheikh, ministrul palestinian pentru Afaceri Civile.

Fostul premier şi preşedinte israelian Shimon Peres, decedat la vârsta de 93 de ani, va fi înhumat vineri în Cimitirul Muntele Herzl din Ierusalim. Shimon Peres a primit Premiul Nobel pentru Pace în anul 1994, împreună cu fostul premier israelian Yitzhak Rabin şi cu fostul lider palestinian Yasser Arafat, pentru eforturile comune de pace.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici