Mai mult de 20 de pasageri al unui zbor intern din India au suferit leziuni uşoare

Mai mult de 20 de pasageri au fost trataţi pentru leziuni minore joi, după ce avionul în care se aflau a pierdut presiunea din cabină şi a fost forţat să se întoarcă pe aeroportul din Mumbai, a anunţat autoritatea pentru aviaţie civilă din India, relatează Reuters.

208 afișări
Imaginea articolului Mai mult de 20 de pasageri al unui zbor intern din India au suferit leziuni uşoare

Mai mult de 20 de pasageri al unui zbor intern din India au suferit leziuni uşoare

La scurt timp după decolarea din capitala financiară a Indiei, echipajul de zbor a uitat să selecteze un comutator pentru a menţine presiunea în cabină, iar măştile de oxigen au fost utilizate, a afirmat autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din India.

Avionul a revenit la Mumbai, unde 30 dintre cei 166 de pasageri au fost trataţi pentru leziuni minore, inclusiv dureri de cap şi sângerări din nas sau urechi, a transmis într-o declaraţie Direcţia Generală pentru Aviaţie Civilă (DGCA).

Compania Jet Airways a spus că echipajul de pilotaj al zborului a fost eliberat din funcţie până la finalizarea unei investigaţii asupra incidentului. Compania aeriană va colabora, de asemenea, cu DGCA cu privire la anchetă, a anunţat Jet într-o postare pe Twitter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici