Mai multe site-uri de media de stat iraniene au fost blocate de justiţia SUA

Statele Unite au blocat marţi accesul la site-urile mai multor mass-media de stat iraniene, anunţând că acestea au fost „confiscate de guvernul american”.

316 afișări
Imaginea articolului Mai multe site-uri de media de stat iraniene au fost blocate de justiţia SUA
Site-urile canalelor de ştiri arabe Al-Alam şi English Press-TV, precum şi canalul Al-Masirah al rebelilor yemeni houthis au postat acelaşi mesaj referitor la sancţiunile americane, însoţite de sigiliile poliţiei federale şi ale ministerului, notează Le Figaro.
 
Televiziunea de stat Irib, care supraveghează unele dintre aceste canale, a denunţat blocarea „mass-media pro-rezistenţă care dezvăluie crimele aliaţilor americani din regiune”. 
 
„În timp ce guvernul democratic al Statelor Unite pretinde că susţine libertatea de exprimare, în practică închide mass-media prin sprijinirea Israelului şi Arabiei Saudite, doi aliaţi istorici ai Washingtonului din Orientul Mijlociu,” a scris Irib pe site-ul său de internet. 
 
Potrivit televiziunii iraniene, canalele Al-Allah, Palestina Al-Youm, Naba şi Al-Kawthar au fost, de asemenea, blocate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici