Mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs într-un centru medical din SUA

  • Un incident armat a avut loc într-un centru medical din statul american Minnesota
  • Cel puţin cinci persoane au fost rănite în atac, trei fiind în stare gravă
  • Un individ suspect a fost reţinut
639 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs într-un centru medical din SUA

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă, în urma unui incident armat produs marţi în incinta unui centru medical din statul american Minnesota.

Un individ a deschis focul în incinta Clinicii "Allina Health", situată în oraşul Buffalo, la circa 60 de kilometri de Minneapolis, a declarat Kelly Prestidge, un reprezentant al Poliţiei locale, citat de agenţia Associated Press şi de cotidianul USA Today.

Un individ suspect a fost reţinut după incidentul armat.

Potrivit postului tv KSTP, incidentul armat s-a încheiat şi nu mai există niciun risc iminent privind siguranţa publică.

Cinci persoane au fost rănite, iar trei sunt în stare critică, a declarat John Holler, un oficial din districtul Wright, citat de CNN. Holler a precizat că nu au fost depistate dispozitive explozive la faţa locului.

La rândul său, John Elder, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Minneapolis, a declarat că nu există indicii că ar exista alte riscuri de securitate.

Kevin Smith, un reprezentant al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), a declarat că a fost trimisă o echipă la faţa locului. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici