NEWS ALERT   Maia Sandu, după atacul din aeroportul din Chişinău: Organele de forţă sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova

Organele de forţă sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova, spune, vineri, preşedinta Maia Sandu, după atacul din Aeroportul Internaţional Chişinău, în urma căruia doi oameni au murit.

585 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu, după atacul din aeroportul din Chişinău: Organele de forţă sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova

„Azi la Aeroport a avut loc un incident grav în care un cetăţean străin, ce a primit refuz de intrare în ţară de la autorităţile Republicii Moldova, a împuşcat mortal două persoane - un poliţist de frontieră şi un angajat din securitatea aeroportuară. Transmitem sincere condoleanţe familiilor şi rudelor îndoliate - pierderea celor dragi este o durere nemărginită pentru familii. Este o zi tristă pentru noi toţi”, spune Maia Sandu.

Preşedinta Republicii Moldova dă asigurări că toate instituţiile statului sunt în alertă.

„Instituţiile statului sunt în alertă sporită, poliţia şi organele de forţa sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova”, a mai spus Sandu.

Mai multe împuşcături au avut loc vineri, în jurul orei 17.00 la Aeroportul Internaţional Chişinău. Conform unor informaţii, focurile au fost trase de un bărbat care aterizase cu o cursă din Turcia, surse citate de pulsmedia.md arătând că este vorba de un cetăţean rus, posibil mercenar din cadrul Wagner. Atacatorul a fost reţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici