Maia Sandu, felicitată pe Twitter de liderii europeni după pentru victoria din alegeri

  • Preşedintele Comisiei Europene a felicitat-o luni pe Maia Sandu, câştigătoarea alegerilor prezidenţiale în Republica Moldova
  • Leyen a asigurat-o de sprijinul UE
  • „Felicitări, Maia Sandu. Victoria ta este un apel clar pentru abordarea problemei corupţiei şi restaurarea respectului faţă de domnia legii - calea spre un viitor prosper. UE este gată să sprijine Moldova”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter, luni.
465 afișări
Imaginea articolului  Maia Sandu, felicitată pe Twitter de liderii europeni după pentru victoria din alegeri

Maia Sandu, felicitată pe Twitter de liderii europeni după pentru victoria din alegeri

Ursula von der Leyen a felicitat-o pe Maia Sandu, printr-un mesaj transmis pe Twitter.

„Felicitări, Maia Sandu. Victoria ta este un apel clar pentru abordarea problemei corupţiei şi restaurarea respectului faţă de domnia legii - calea spre un viitor prosper. UE este gată să sprijine Moldova”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter, luni.

Şi preşedintele Rusiei a felicitat-o pe Maia Sandu. Vladimir Putin i-a transmis succes, multă sănătate şi bunăstare, în mesajul prin care a felicitat-o pentru că a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

Noul preşedinte a oferit un prim discurs luni, făcând apel la cetăţeni să contribuie la binele ţării, prezentând totodată câteva puncte-cheie de pe agenda sa de lucru. „Victoria de astăzi este victoria oamenilor care vor o ţară corectă, a celor care vor să obţină succese. Unitatea care a învins astăzi ne va ghida şi în anii care urmează”, a declarat prima femeie preşedinte a Republicii Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici