Maia Sandu, zbor spre Bruxelles cu un avion low-cost

Într-o ţinută lejeră, cu pantofi sport albi şi cu rucsacul în spate, Maia Sandu a zburat spre Bruxelles cu un avion low-cost, unde se va întâlni cu oficiali europeni şi va ţine un discurs în Parlamentul European.

4227 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu, zbor spre Bruxelles cu un avion low-cost

Maia Sandu, zbor spre Bruxelles cu un avion low-cost

„Sunt în drum spre Bruxelles unde voi avea, azi şi mâine (marţi şi miercuri - n.r.), întrevederi cu reprezentanţi ai instituţiilor europene şi ai statelor membre UE, şi voi ţine un discurs în plenul Parlamentului European”, scrie pe Facebook Maia Sandu.

Ea precizează că va promova agenda europeană a Republicii Moldova şi joi, la Paris, unde o să discute cu preşedintele Emmanuel Macron.

„În următoarele săptămâni, mă voi întâlni cu mai mulţi oficiali europeni, pentru a obţine sprijinul de care ţara noastră are nevoie pentru a avansa pe calea euro-integrării. Moldovenii merită un viitor prosper şi paşnic, în ţara lor, parte a familiei UE”, încheie Maia Sandu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici