Malaysia Airlines a difuzat naţionalităţile celor aflaţi la bordul avionului: 192 de olandezi, 44 de malaysieni, 27 de australieni, printre victime

Compania Malaysia Airlines a difuzat naţionalităţile tuturor persoanelor aflate la bordul avionului Boeing 777 prăbuşit pe 17 iulie în estul Ucrainei, cele mai multe victime, 192, fiind din Olanda.

1222 afișări
Imaginea articolului Malaysia Airlines a difuzat naţionalităţile celor aflaţi la bordul avionului: 192 de olandezi, 44 de malaysieni, 27 de australieni, printre victime

Malaysia Airlines a difuzat naţionalităţile celor aflaţi la bordul avionului: 192 de olandezi, 44 de malaysieni, 27 de australieni, printre victime (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

La bordul Cursei MH17 erau 192 de cetăţeni olandezi, inclusiv o persoană cu dublă cetăţenie - olandeză şi americană.

Patruzeci şi patru dintre victime sunt din Malaysia, inclusiv 15 membri ai echipajului.

La bordul avionului se aflau 27 de australieni, 12 indonezieni, zece britanici (inclusiv un pasager care avea şi cetăţenie sud-africană), patru germani, patru cetăţeni belgieni, trei filipinezi.

De asemenea, printre victime figurează un cetăţean canadian şi un neo-zeelandez.

Numărul total al pasagerilor şi membrilor echipajului este de 298. Toate persoanele aflate la bordul avionului au murit.

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că în avion s-a aflat un bărbat cu dublă cetăţenie, canadiano-română.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici