Mama ”Bizonului de la Capitoliu,” aflat în arest, spune că fiul ei are nevoie de hrană specială: ”Se îmbolnăveşte dacă nu mănâncă”

  • Protestatarul devenit imaginea atacului de la Capitoliu a fost audiat de un tribunal american.
  • Mama bărbatului: Se va îmbolnăvi dacă nu mănâncă hrană organică.
  • Anthony Chansley şi alţi aproximativ 90 de protestatari au fost reţinuţi după evenimentul de acum o săptămână.
38295 afișări
Imaginea articolului Mama ”Bizonului de la Capitoliu,” aflat în arest, spune că fiul ei are nevoie de hrană specială: ”Se îmbolnăveşte dacă nu mănâncă”

Bărbatul cu căciulă de blană şi coarne, care intrat în clădirea Capitoliului la bustul gol şi cu faţa pictată, a fost audiat de un tribunal american.

Anthony Chansley a fost audiat prin telefon, iar avocatul său i-a spus judecătorului că bărbatul nu a mai putut mânca de sâmbătă, când a fost reţinut de poliţie.

Într-o discuţie cu jurnaliştii, mama bărbatului devenit imaginea atacului de la Capitoliu a spus că fiul ei are nevoie de o dietă aparte. Potrivit jurnaliştilor AP, nu este clar dacă restricţiile alimentare ale lui Chansley sunt legate de probleme de sănătate, şi recomandate de medici, sau au la baza lor motive religioase.

”Se îmbolnăveşte dacă nu mănâncă hrană organică, efectiv se va îmbolnăvi. Trebuie să mănânce,” a spus Martha Chansley, mama lui Anthony Chansley.

Anthony Chansley a fost reţinut alături de alţi cel puţin 90 de protestatari. FBI l-a identificat din pozele făcute în timpul asediului şi tatuajele de pe braţe. 

Bărbatul apare de mai mulţi ani la manifestaţii pro-Trump şi este supranumit „şamanul QAnon”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici