Mâna dreaptă a lui Prigojin şi va duce somnul de veci lângă Moscova

Cofondatorul şi comandantul militar al grupării ruse de mercenari Wagner a fost înmormântat lângă Moscova, după ce a murit într-un accident de avion care l-a ucis şi pe şeful său, Evgheni Prigojin.

1003 afișări
Imaginea articolului Mâna dreaptă a lui Prigojin şi va duce somnul de veci lângă Moscova

Imagine de la locul prăbuşirii avionului

Dmitri Utkin, 53 de ani, al cărui nume de scenă - „Wagner” - a dat numele armatei private, a fost înmormântat la Mitişchi, la marginea capitalei, în cadrul unei ceremonii supravegheată de către poliţia militară rusă.

Asta după ce fostul său şef, Prigojin, a fost înmormântat marţi într-o ceremonie la fel de discretă în oraşul său natal, Sankt Petersburg, un contrast puternic cu prezenţa sa zgomotoasă de pe reţelele de socializare.

Rusia n-a dat încă publicităţii rezultatele anchetei care ar trebui să stabilească motivele care au dus la dezintegrarea în aer a avionului în care se aflau 10 persoane, printre care Prigojin şi Utkin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici