Mandat de percheziţie pe numele lui Alec Baldwin. Telefonul său va fi cercetat în cazul incidentului de pe platoul de filmare

  • Judecătorii au emis un mandat de percheziţie pe numele lui Alec Baldwin.
  • Actorului şi avocatului său li s-a cerut să predea telefonul pentru a putea fi cercetat.
562 afișări
Imaginea articolului Mandat de percheziţie pe numele lui Alec Baldwin. Telefonul său va fi cercetat în cazul incidentului de pe platoul de filmare
Oficialii caută să obţină mesaje, jurnalele de apeluri, fotografii şi videoclipuri digitale, precum şi orice mesaje private trimise pe platformele de socializare în legătură cu producţia „Rust”, se arată în mandat.
 
Totodată, anchetatorii sunt interesaţi de videoclipuri, fotografii şi mesaje şterse de pe telefon care ar putea avea legătură cu filmul.
 
Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe regizoarea Halyna Hutchins pe 21 octombrie în timpul unei repetiţii pentru o scenă într-o biserică din Bonanza Creek Ranch din New Mexico. Regizorul Joel Souza a fost şi el rănit în timpul împuşcăturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici