Manifestaţii împotriva războiului în Rusia. Sute de persoane au fost reţinute

Câteva sute de persoane au fost reţinute duminică în timpul unor manifestaţii împotriva războiului în Rusia, potrivit unui grup de monitorizare citat de BBC.

4057 afișări
Imaginea articolului Manifestaţii împotriva războiului în Rusia. Sute de persoane au fost reţinute

Manifestaţii împotriva războiului în Rusia. Sute de persoane au fost reţinute

Peste 600 de manifestanţi au fost arestaţi în 21 de oraşe din Rusia, potrivit grupului de monitorizare OVD-Info, după ce opozantul Alexei Navalny, încarcerat, a făcut apel la ruşi să protesteze faţă de războiul din Ucraina.

Grupul de monitorizare, citând surse media locale, a anunţat că peste 200 de persoane au fost reţinute în oraşul Novosibirsk.

Navalny a făcut apel la demonstraţii în pieţele principale ale oraşelor ruseşti.

Reţinerile în masă au devenit o regulă la protestele antiguvernamentale din Rusia. OVD-Info spune că cel puţin 8.000 de protestatari au fost reţinuţi sau arestaţi în Rusia de la începutul războiului din Ucraina, în urmă cu 11 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arestari,
proteste,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici