Manuel Valls s-a deplasat luni seară la Marsilia, lăudând bilanţul combaterii infracţionalităţii

Premierul Franţei, Manuel Valls, s-a deplasat luni seară în oraşul francez Marsilia, unde a lăudat eforturile de diminuare a infracţionalităţii în regiunea Bouches-du-Rhône, potrivit ziarului Le Parisien.

124 afișări
Imaginea articolului Manuel Valls s-a deplasat luni seară la Marsilia, lăudând bilanţul combaterii infracţionalităţii

Manuel Valls (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu câteva ore înaintea vizitei, autorităţile au intervenit în cartierul Castellane din Marsilia, unde fuseseră trase în aer focuri de armă.

"Incidentele armate de acest fel sunt inacceptabile", a declarat Valls în faţa reprezentanţilor forţelor de ordine reuniţi la Prefectura oraşului Marsilia.

Valls a lăudat rezultatele "încurajatoare" în combaterea infracţionalităţii, avertizând însă asupra evitării atitudinilor "triumfaliste".

"Este necesar să facem totul pentru demolarea ghetourilor, pentru doborârea zidurilor, care de cele mai multe ori sunt la nivel de mentalităţi - acestea sunt priorităţile", a insistat Valls.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici