Marea Britanie devine epicentrul pandemiei de coronavirus în Europa. Bilanţul a ajuns la 9.875 de morţi, cu 917 decese în ultimele 24 de ore

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 9.875 de morţi în Marea Britanie, după producerea a 917 decese în ultimele 24 de ore, anunţă Departamentul britanic al Sănătăţii, citat de postul Sky News.

4836 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie devine epicentrul pandemiei de coronavirus în Europa. Bilanţul a ajuns la 9.875 de morţi, cu 917 decese în ultimele 24 de ore

Marea Britanie devine epicentrul pandemiei de coronavirus în Europa. Bilanţul a ajuns la 9.875 de morţi, cu 917 decese în ultimele 24 de ore

În regiunea Anglia s-au înregistrat 823 de morţi în ultimele 24 de ore, victimele având vârstele cuprinse între 11 şi 102 ani, porivit autorităţilor regionale. În total, în regiunea Anglia s-au înregistrat până acum 8.937 de morţi.

În Scoţia au fost raportate 47 de noi decese în ultimele 24 de ore, totalul ajungând la 542. În Ţara Galilor s-au înregistrat încă 36 de decese, totalul ajungând la 351. Alte 15 persoane au murit în provincia britanică Irlanda de Nord, bilanţul fiind până acum de 107 morţi.

În total, în Marea Britanie s-au înregistrat până acum 79.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici