Marea Britanie retrage temporar o parte din personalul ambasadei din Liban

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie a anunţat că a retras temporar o parte din personalul britanic de la ambasada sa din Liban, din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu care continuă să crească, potrivit Sky News.

162 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie retrage temporar o parte din personalul ambasadei din Liban

Marea Britanie retrage temporar o parte din personalul ambasadei din Liban

Ambasada îşi reduce activităţile, dar nu se închide, au anunţat britanicii.

„Din cauza situaţiei de securitate, o parte din personalul ambasadei britanice şi toţi membrii de familie ai personalului au fost retraşi temporar. Ambasada îşi continuă activitatea esenţială, inclusiv serviciile pentru cetăţenii britanici", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Ministerul a recomandat deja britanicilor să nu călătorească în Liban din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas şi a încurajat toţi cetăţenii aflaţi în ţară să plece cât timp mai există zboruri comerciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici