Marea Britanie, ţara europeană cu cele mai multe decese COVID-19, dă luni startul relaxării: terasele se redeschid, undă verde pentru picnic

  • Britanicii vor avea voie să facă exerciţii fizice în afara casei fără restricţii, începând de luni
  • Totodată, terasele cafenelelor se redeschid
4587 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie, ţara europeană cu cele mai multe decese COVID-19, dă luni startul relaxării: terasele se redeschid, undă verde pentru picnic

Marea Britanie dă startul relaxării, luni: Se deschid terasele, oamenii vor avea voie să iasă la picnic şi să facă exerciţii fizice

Britanicii vor avea voie să facă exerciţii fizice în afara casei fără restricţii, scrie The Sun, într-un articol despre măsurile de relaxare pregătite de guvernul Boris Johnson, care ar urma să intre în vigoare luni.
 
Totodată, cafenelele îşi vor redeschide cât de curând terasele, în cadrul planului de relaxare a condiţiilor impuse în timpul pandemiei.
 
Premierul britanic este aşteptat să anunţe duminică măsurile de relaxare. În prezent, britanicii au voie să facă exerciţii fizice în afara casei, însă o singură data pe zi. 
 
Familiile şi prietenii vor avea de asemenea voie să organizeze picnic în parcuri şi să se aşeze pe bănci, cu condiţia să păstreze distanţa de doi metri faţă de celelalte persoane. 
 
Totodată, guvernul de la Londra se pregăteşte să dea undă verde sporturilor care nu presupun contact fizic, cum ar fi golful sau tenisul. 
 
Potrivit unor surse consultate de The Sun, premierul britanic ar putea cere firmelor care pot relua activitatea în condiţii de siguranţă să facă acest lucru. 
 
De asemenea, de pe 1 iunie, şcolile din Marea Britanie s-ar putea redeschide. 

Marea Britanie a devenit ţara europeană cu cele mai multe decese cauzate de noul coronavirus, depăşind astfel Italia.
 
De la izbucnirea pandemiei de Covid-19 şi până în prezent au fost înregistrate 29.427 de decese în Marea Britanie, a anunţat ministrul britanic de Externe, Dominic Raab.
 
Noua cifră face ca Regatul Unit să depăşească Italia, ţara din care a pornit focarul de Covid-19 în Europa şi unde au fost înregistrate până acum 29.315 de decese.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici