Marioneta lui Putin ameninţă: UE ar putea dispărea înainte de integrarea Ucrainei

Fost premier şi fost preşedinte al Rusiei cât timp i-a ţinut cald postul lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev revine cu noi mesaje pline de venin.

3387 afișări
Imaginea articolului Marioneta lui Putin ameninţă: UE ar putea dispărea înainte de integrarea Ucrainei

Marioneta lui Putin ameninţă: UE ar putea dispărea înainte de integrarea Ucrainei

„Dacă şi UE va dispărea până atunci? Mă face să mă gândesc ce scandal, ce sacrificii s-au făcut pe altarul aderării la UE şi ce înşelăciune a aşteptărilor ucrainenilor nefericiţi? Să nu aducă ghinion...”, este mesajul dat de fostul premier şi fost preşedinte rus.

Acum vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, atacă pe Telegramul şi ameninţă Europa într-o postare în care analizează procesul de aderare a Ucrainei la UE. Ucrainenii vor fi „supuşi controlului timp de zeci de ani. Prin urmare, termenul limită real este mijlocul secolului. Nu înainte”, susţine omul lui Putin.

Între timp, situaţia se agravează pe front. Numărul minorilor ucişi de la începutul atacului rusesc asupra Ucrainei a crescut la 232, a anunţat Parchetul din Kiev, adăugând că au fost răniţi 583.

Rusia declară că 300.000 de copii ucraineni au fost primiţi pe teritoriul său, practică pe care Kievul o consideră drept „deportare ilegală”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici