Maşină a poliţiei belgiene, incendiată în timpul unei intervenţii, în apropiere de Bruxelles

O maşină a poliţiei locale belgiene a fost incendiată vineri seară de mai multe persoane în comuna Molenbeek, de la periferia Bruxellesului, în cadrul unei intervenţii pentru stingerea unui incendiu, relatează publicaţia La Derniere Heure.

436 afișări
Imaginea articolului Maşină a poliţiei belgiene, incendiată în timpul unei intervenţii, în apropiere de Bruxelles

Maşină a poliţiei belgiene, incendiată în timpul unei intervenţii, în apropiere de Bruxelles

"Poliţiştii nu au văzut cine le-a incendiat maşina. Nu a fost făcută nicio reţinere momentan", a declarat Pierre Geerinckx, purtător de cuvânt al Parchetului belgian.

"Ancheta abia a fost lansată. Am trimis la faţa locului experţi în incendiu şi specialişti din cadrul poliţiei federale pentru a aduna probe de laborator", a mai precizat aceeaşi sursă.

Focul s-a extins şi la o altă maşină parcată lângă vehiculului poliţiei, fiind avariată.

Poliţiştii fuseseră solicitaţi pentru a interveni în cazul unui porţi de garaj care fusese incendiată. În timp ce interveneau, mai multe persoane le-au incendiat maşina.

Nu s-au înregistrat răniţi în incidentul de vineri seară.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici