Măsurile de securitate în aeroporturi, gări şi pe liniile de transport în comun pariziene, sporite

Prefectura poliţiei din Paris a anunţat sporirea măsurilor de securitate în aeroporturi, gări şi de-a lungul liniilor de transport în comun pariziene, în urma exploziilor care au avut loc la Bruxelles, informează Le Figaro.

1287 afișări
Imaginea articolului Măsurile de securitate în aeroporturi, gări şi pe liniile de transport în comun pariziene, sporite

Măsurile de securitate în aeroporturi, gări şi pe liniile de transport în comun pariziene, sporite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

De asemenea, măsurile de securitate au fost suplimentate în aeroporturile din Olanda, Germania şi Marea Britanie.

Marţi dimineaţa, două explozii au avut loc în aeroportul Zaventem din Bruxelles. Aeroportul a fost evacuat şi toate zborurile au fost suspendate. Câteva minute mai târziu, alte două explozii au fost semnalate în staţiile de metrou Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene, şi Schuman.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici