McDonald's a lansat cartofi cu brânză în Japonia - FOTO

McDonald's a lansat în Japonia cartofii cu brânză, denumiţi "cartofi prăjiţi clasici cu brânză".

179 afișări
Imaginea articolului McDonald's a lansat cartofi cu brânză în Japonia - FOTO

McDonald's a lansat cartofi cu brânză în Japonia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produsul se alătură celor care nu pot fi găsite în Statele Unite, printre care Cheese Fondue Chicken, Carbonara Chicken (Japonia), Prosperity Burger (Malaezia), Samurai Pork Burger (Thailanda), Chicken Maharaja Mac (India), McAloo Tikki Burger (India), Kiwi Burger (Noua Zeelandă), McLobster Roll (Canada), Camembert Premiere (Franţa), Das Nürnburger (Germania) etc.

Huffington Post a criticat produsul şi le-a recomandat celor care au ocazia să încerce acest produs să îl evite: "Spuneţi nu brânzei care ţâşneşte".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici