Medicul lui Silvio Berlusconi confirmă că dacă acesta s-ar fi infectat în plină criză sanitară, nu ar fi supravieţuit

  • Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru coronavirus
  • Potrivit medicului său, politicianul nu ar fi supravieţuit în timpul crizei sanitare
  • Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat
1521 afișări
Imaginea articolului Medicul lui Silvio Berlusconi confirmă că dacă acesta s-ar fi infectat în plină criză sanitară, nu ar fi supravieţuit

Medicul lui Silvio Berlusconi, confirmă că dacă s-ar fi infectat în plină criză sanitară, nu ar fi supravieţuit

În fiecare zi la ora 16, medicul fostului premier al Italiei prezintă, presei, informaţii despre stare de sănătate a celebrului pacient.

Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv la coronavirus şi este internat de mai mult de o săptămână la Spitalul Universitar San Raffelle din Milano. 

Potrivit medicului său, politicianul nu ar fi supravieţuit în timpul crizei sanitare din regiunea Lombardia. 

Fostul premier al Italiei este în curs de recuperare, potrivit medicului său, Alberto Zangrillo, primarul Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Universitar San Raffelle din Milano.

Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat. Ceea ce l-a salvat pe fostul premier a fost internarea promptă şi medicaţia adecvată. Zangrillo a admis că, în plină criză sanitară, Silvio Berlusconi ar fi putut avea soarta celor 35.597 de victime cauzate de coronavirus până acum, în Italia. Politicianul are 83 de ani şi diverse comorbidităţi care au prelungit internarea. Pacientul a fost internat la 3 septembrie cu diagnosticul de dublă pneumonie interstiţială cauzată de infecţia cu Covid-19. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici