Medvedev, virulent: Rusia ar trebui să răspundă la atacul terorist de pe podul din Crimeea prin uciderea teroriştilor. „La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”

  • Rusia nu poate răspunde decât prin uciderea teroriştilor, „aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii”, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate.
  • Apropiatul lui Putin spune că autorităţile de la Kiev sunt clar responsabile de „actul terorist şi de sabotaj”.
7147 afișări
Imaginea articolului Medvedev, virulent: Rusia ar trebui să răspundă la atacul terorist de pe podul din Crimeea prin uciderea teroriştilor.  „La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”
Rusia trebuie să răspundă la atacul terorist din Ucraina de pe podul din Crimeea prin uciderea directă a teroriştilor, a declarat Dmitri Medvedev reporterei Nadana Fridrikhson, conform agenţiei ruseşti de ştiri TASS.
 
Într-un interviu scris, publicat pe canalul Telegram al lui Fridrikhson, Medvedev a declarat: „Rusia nu poate răspunde la această crimă decât prin uciderea directă a teroriştilor, aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii. La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi".
 
Mai mult, Medvedev atribuie atacul „statului eşuat al Ucrainei”. „Acesta a fost un act terorist şi de sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în legătură cu acest lucru. Toate rapoartele au fost prezentate şi s-au tras concluzii”, a subliniat el.
 
Un camion a explodat sâmbătă dimineaţă pe podul Crimeea, provocând incendierea mai multor rezervoare de combustibil ale unui tren. Trei persoane au fost ucise în explozie, iar două travee ale carosabilului podului spre peninsulă s-au prăbuşit. Traficul feroviar şi auto pe Podul Crimeii a fost restabilit.
 
În cadrul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin, duminică seara, şeful Comitetului de Investigaţii din Rusia, Alexander Bastrykin, a declarat că serviciile speciale ucrainene s-au aflat în spatele atacului terorist, iar cetăţenii ruşi şi străini au acţionat drept complici. Bastrykin a declarat că există o anchetă penală, iar suspecţii au fost deja identificaţi cu sprijinul operativ al ofiţerilor FSB.
 
Putin a declarat că atacul comis de regimul de la Kiev a avut ca scop, fără îndoială, distrugerea infrastructurii civile vitale a Rusiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici