VIDEO Melania Trump a votat marţi dimineaţă în Florida, într-o rochie Gucci de 4.500 de dolari, dar fără mască

  • Melania Trump a votat marţi dimineaţă în Florida
  • Soţia lui Donald Trump s-a prezentat la secţia de votare într-o ţinută elegantă, dar fără mască
  • Prima doamnă a SUA a purtat o rochie Gucci în valoare de 4.500 de dolari
7649 afișări

Melania Trump a votat marţi dimineaţă la centrul de recreere Morton şi Barbara Mandel din Palm Beach. Soţia lui Donald Trump şi-a schimbat reşedinţa în anul 2019, alături de soţul său, lăsând în urmă New York-ul pentru însorita Florida.

Melania Trump s-ar putea bucura de ultimele ore ca primă doamnă a Statelor Unite, sondajele indicându-l câştigător pe Joe Biden, cu un avans restrâns în Florida şi alte cinci state americane: Arizona, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Wisconsin. O astfel de ocazie a fost încununată cu o ţinută pe măsură din care lipsea însă...masca. Potrivit Daily Mail, Melania Trump, care a fost diagnosticată la începutul lunii octombrie cu COVID-19, a purtat o rochie Gucci, în valoare de 4.500 de dolari.

„Totul a decurs perfect”, a declarat Wendy Sartory Link, responsabilă pentru supravegherea alegerilor, pentru The New York Times. Aceasta a adăugat că în cele cinci minute petrecute de doamna Trump la secţia de votare s-au respectat condiţiile de siguranţă. „Era singura alegătoare din cameră în acel moment”.

Până la ora 7.30, aproximativ 12.000 de persoane votaseră deja în Florida.

Donald Trump a votat în West Palm Beach cu mai bine de o săptămână în urmă. „Am votat pentru un individ pe nume Trump”, a spus actualul preşedinte al SUA, potrivit The New York Times.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici