Mesaj de protest faţă de armele nucleare, la summitul SUA-Rusia din Geneva

  • Mesaj de protest faţă de armele nucleare, la summitul SUA-Rusia, aflat în curs la Geneva
  • "Pace şi securitate prin dezarmare", este mesajul afişat de organizaţia Campax
244 afișări
Imaginea articolului Mesaj de protest faţă de armele nucleare, la summitul SUA-Rusia din Geneva

Mesaj de protest faţă de armele nucleare, la summitul SUA-Rusia din Geneva

Activişti care se opun armamentului nuclear au transmis, miercuri, un mesaj de protest în oraşul elveţian Geneva, în timpul summitului preşedinţilor din Statele Unite şi Rusia, Joseph Biden şi Vladimir Putin, informează BBC News.
 
Organizaţia elveţiană Campax a desfăşurat o pancartă pe suprafaţa Lacului Geneva, cu un mesaj adresat Statelor Unite şi Rusiei pentru reducerea armamentului nuclear.
 
"Pace şi securitate prin dezarmare", este mesajul afişat de organizaţia Campax.
 
Controlul armamentului strategic este unul dintre subiectele centrale pe agenda summitului SUA-Rusia, care se desfăşoară în acest moment în complexul "Villa La Grange" din Geneva, un imobil din secolul al XVIII-lea situat pe malul Lacului Geneva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici