Mesajul lui Xi, la întâlnirea cu Putin: Rusia şi China au "obiective similare"

China şi Rusia "au obiective similare", a declarat preşedintele chinez Xi Jinping în cadrul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin, luni, în timpul unei vizite la Moscova.

1050 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Xi, la întâlnirea cu Putin: Rusia şi China au "obiective similare"

Mesajul lui Xi, la întâlnirea cu Putin: Rusia şi China au "obiective similare"

Este adevărat că ambele ţări împărtăşesc aceleaşi, sau unele obiective similare. Am depus eforturi pentru prosperitatea ţărilor noastre... putem coopera şi lucra împreună pentru a ne atinge obiectivele", a declarat Xi.
 
„Sunt foarte fericit că pot vizita din nou Rusia, la invitaţia dumneavoastră. Şi că Rusia este prima ţară pe care am vizitat-o după realegerea mea ca preşedinte al Chinei", i-a spus Xi lui Putin.
 
Xi şi-a exprimat, de asemenea, sprijinul pentru ca Putin să fie reales, potrivit CNN.
 
„Ştiu că alegerile prezidenţiale din Rusia sunt anul viitor. Dezvoltarea Rusiei s-a îmbunătăţit semnificativ sub conducerea dumneavoastră fermă. Cred că poporul rus va continua să vă susţină cu tărie", a spus el.
 
Xi a declarat că "apreciază foarte mult" legăturile dintre China şi Rusia şi că ambele ţări pot coopera pentru a-şi îndeplini obiectivele de dezvoltare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici