Mexic trimite autobuze pentru migranţi la graniţa cu SUA

  • Preşedintele Mexicului ia măsuri pentru a împiedica noi tragedii umanitare
  • Autobuzele fac parte dintr-un nou program guvernamental menit să ajute la gestionarea numărului de persoane care sosesc la graniţa SUA-Mexic
  • Aproximativ 10.000 de persoane ajung zilnic la graniţa cu SUA
982 afișări
Imaginea articolului Mexic trimite autobuze pentru migranţi la graniţa cu SUA

Sursa foto: Hepta

Mii de migranţi au mărşăluit către SUA din Mexic în ultimele săptămâni, alarmând oficialii din oraşele de frontieră.

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat că aproximativ 6.000 de persoane intră zilnic prin sudul Mexicului şi că săptămâna trecută 10.000 de migranţi au ajuns la graniţa dintre SUA şi Mexic.

Lopez Obrador a cerut ţărilor să abordeze cauzele care provoacă migraţia şi să găsească soluţii. Guvernul mexican a pus la dispoziţie mai multe autobuze care să transporte migranţii de la graniţă în tabere special amenajate până la clarificarea situaţiei lor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici