Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre preşedintele SUA: Donald Trump nu are deloc credibilitate. Subordonaţii acestuia îl consideră "precum un copil". "Este ca un aparat de jocuri"

Michael Wolff, autorul cărţii controversate despre Donald Trump, afirmă că actualul preşedinte al Statelor Unite nu are credibilitate şi că subordonaţii acestuia îl consideră "precum un copil".

943 afișări
Imaginea articolului Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre preşedintele SUA: Donald Trump nu are deloc credibilitate. Subordonaţii acestuia îl consideră "precum un copil".  "Este ca un aparat de jocuri"

Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre preşedintele SUA: Donald Trump nu are deloc credibilitate. Subordonaţii acestuia îl consideră "precum un copil". "Este ca un aparat de jocuri"

Donald Trump nu are credibilitate, toţi subordonaţii "spun că se comportă precum un copil", a declarat jurnalistul Michael Wolff, autorul cărţii "Foc şi Furie: În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump" ("Fire and Fury: Inside the Trump White House").

"Are nevoie imediat de recunoştinţă. Acest om nu citeşte, nu ascultă. Este ca un aparat de jocuri", a spus Michael Wolff într-o emisiune a postului NBC.

Avocaţii preşedintelui Donald Trump au încercat să blocheze publicarea controversatei cărţi, dar autorul şi editorii au pus-o în vânzare mai devreme decât era prevăzut.

Michael Wolff a declarat că îşi menţine toate afirmaţiile şi că l-a intervievat pe Donald Trump pentru carte.

"În mod clar, am vorbit cu preşedintele. Dacă şi-a dat seama sau nu că era un interviu, nu ştiu (...)", a spus el.

Rugat să clarifice dacă toţi consilierii lui Donald Trump pun sub semnul întrebării calificarea lui de a fi preşedinte, Michael Wolff a explicat: "Ca să fie clar: sută la sută dintre persoanele din jurul lui... Toţi spun că se comportă ca un copil".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici