Michelle Obama acuzată că a cheltuit zece milioane de dolari din banii contribuabililor pentru vacanţe. Unde au fost cheltuiţi banii

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, ar fi cheltuit zece milioane de dolari din banii contribuabililor doar pe vacanţe în ultimul an, potrivit unor surse de la Casa Albă, citate de Daily Mail, în ediţia electronică.

3095 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama acuzată că a cheltuit zece milioane de dolari din banii contribuabililor pentru vacanţe. Unde au fost cheltuiţi banii

Michelle Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este dezgustător. Michelle profită de poziţia sa privilegiată în timp ce majoritatea americanilor care muncesc din greu abia îşi pot permite o săptămână sau două de concediu", a declarat o sursă pentru National Enquirer. Când s-a făcut calculul final, s-a constatat că ea a chetuit peste zece milioane de dolari din banii contribuabililor doar pe vacanţe.

Prima Doamnă ar fi petrecut 42 de zile de vacanţă în ultimul an, inclusiv cea din Spania de 375.000 de dolari şi cele patru zile la ski în Vail, Colorado, unde a cheltuit 2.000 de dolari pe noapte pentru un apartament la hotelul Sebastian. În plus, sejurul de nouă zile al familiei la Martha's Vineyard este, de asemenea, scump, proprietatea închiriată costând 50.000 de dolari pe săptămână.

"Lui Michelle îi plac, de asemenea, băuturile alcoolice scumpe în timpul excursiilor. Preferă martini cu votcă de cea mai bună calitate şi are o preferinţă aparte pentru vinurile spumoase scumpe", a declarat sursa citată.

Atunci când preşedintele şi soţia sa plătesc pentru unele dintre cheltuielile persoane din propriul buzunar, site-ul whitehousedossier.com arată că valoarea plătită de cuplu este cu mult depăşită de preţul plătit de populaţie.

În plus, preşedintele şi familia sa au sosit cu avioane separate în Massachusetts, deşi au călătorit în aceeaşi zi. Preşedintele a plecat de la Casa Albă la bordul Marine One şi a mers către baza aeriană Andrews pentru a urca la bordul Air Force One, împreună cu câinele Bo. După ce a aterizat la Cape Cod Coast Guard, el a luat elicopterul până la destinaţia sa de vacanţă. Soţia sa şi cele două fiice ale lor, care au ajuns cu doar patru ore înainte, au plecat tot de la Washington, dar au călătorit la bordul unui avion militar special. Acestea au beneficiat de propria coloană oficială de la aeroport la reşedinţa de vacanţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici