Michelle Obama ar intenţiona să candideze pentru Senatul SUA, speculează presa americană

Michelle Obama, soţia preşedintelui Statelor Unite Barack Obama, ar intenţiona să candideze pentru un mandat în Senatul american, în 2016, speculează presa de la Washington.

63 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama ar intenţiona să candideze pentru Senatul SUA, speculează presa americană

Michelle Obama (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit filialei din Chicago a postului tv NBC, Michelle Obama l-ar putea înfrunta pe senatorul republican de Illinois Mark Kirk în scrutinul parlamentar din 2016.

Un editorial publicat de agenţia Reuters sugerează că Prima Doamnă a Statelor Unite ar fi, potrivit Partidului Democrat, singurul candidat capabil să îl învingă pe senatorul republican.

Reuters speculează că evenimentele la care Michelle Obama a participat în ultima perioadă - dezbateri cu republicanii, vizita în China, apelurile pentru eliberarea elevelor din Nigeria - indică disponibilitatea de a se implica mai mult în politică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici