Mii de bătrâni din Florida au stat 20 de ore la coadă pentru a se vaccina anti-COVID

  • Bătrânii dintr-un comitat din Florida au stat la coadă şi 20 de ore pentru a se vaccina
  • Sute de maşini au format cozi kilometrice în jurul stadionului din Daytona
  • Florida vaccinează în prima fază persoanele vârstnice de peste 65 de ani
536 afișări
Imaginea articolului Mii de bătrâni din Florida au stat 20 de ore la coadă pentru a se vaccina anti-COVID

Mii de bătrâni din Florida au stat 20 de ore la coadă pentru a se vaccina anti-COVID

Vârstnicii din comitatul Volusia din Florida au început să se aşeze la coadă cu 20 de ore înainte să se dea startul campaniei de vaccinare.

Cu toate că doar marţi dimineaţă se dădea startul vaccinării, luni, încă de la ora 14.00 au sosit primele maşini cu persoane care aşteptau să intre să se imunizeze.

Autorităţile din Daytona Beach au declarat că, din moment ce s-au adunat aşa multe persoane vor permite accesul pe stadion a primilor 1.000 încă de luni seara de la ora 19.00.

Oficialii oraşului speră că acest lucru va ajuta la decongestionarea traficului pe bulevardul din faţa stadionului şi pe drumurile din jur.

„Mi-am adus cărţi, mâncare şi un scaun şi sunt pregătit să stau”, a spus James Engelbrecht, în vârstă de 67 de ani, potrivit Clickorlando.com. El a adăugat că s-a săturat să stea izolat şi că vaccinul este speranţa lui.

Judy Marquette, în vârstă de 74 de ani, a spus că va aştepta la coadă până va primi vaccinul. „Ne este atât de frică să nu ne îmbolnăvim, deoarece la vârsta noastră s-ar putea să nu ne vindecăm”, a spus ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici