Mii de maşini sunt abandonate la Sofia, blocând circulaţia pe trotuare

Mii de maşini abandonate ocupă trotuarele din capitala Bulgariei, Sofia, anunţă Inspectoratul Primăriei oraşului.

799 afișări
Imaginea articolului Mii de maşini sunt abandonate la Sofia, blocând circulaţia pe trotuare

Mii de maşini sunt abandonate la Sofia, blocând circulaţia pe trotuare (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Potrivit Polinei Asenova, un oficial din cadrul Inspectoratului, există aproximativ 3.630 de autoturisme abandonate, iar numărul este în creştere, citat de site-ul Novinite.com.

Unul dintre criteriile prin care se stabileşte că un vehicul este abandonat este lipsa inspecţiei tehnice în ultimii trei ani. Proprietarii nu ţin cont de afişele lipite pe maşini în care sunt avertizaţi să le mute într-un interval de trei luni.

Asenova a avertizat că vehiculele sunt fotografiate şi luate în evidenţă, subliniind că proprietarii riscă sancţiuni dacă le mută în alte zone unde staţionarea permanentă este interzisă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici