Mii de oameni au trecut pe lângă sicriul Reginei Elisabeta a II în timpul nopţii

Mii de oameni din toate categoriile sociale au trecut în timpul nopţii pe lângă sicriul reginei Elisabeta a II-a, care a fost depus la Westminster Hall din Londra. Oamenii i-au adus un ultim omagiu celui mai longeviv monarh britanic înainte de înmormântarea care va avea loc luni, potrivit Reuters.

504 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni au trecut pe lângă sicriul Reginei Elisabeta a II în timpul nopţii

Mii de oameni au trecut pe lângă sicriul Reginei Elisabeta a II în timpul nopţii

Oficialii se aşteaptă ca aproximativ 750.000 de persoane să treacă pe lângă sicriul reginei până luni, la ora 6.30.

Coada formată de oameni are în permanenţă câţiva kilometri şi se întinde de-a lungul malului sudic al râului Tamisa. Oamenii au aşteptat multe ore pentru a ajunge în locul în care este aşezat sicriul regal.

Thomas Hughes, în vârstă de 20 de ani, care a aşteptat aproape 14 ore împreună cu fratele său, a declarat că a fost copleşitor să vadă în sfârşit sicriul.

„Faci totul pentru că vrei să îi acorzi respect acestei doamne... şi cred că atunci când treci prin asta şi apoi ajungi la momentul pe care îl aştepţi eşti doar puţin mai emoţionat", a spus el.

Cei mai mulţi oameni de la coadă sunt britanici, dar există şi persoane din străinătate. În mulţime se află tineri şi bătrâni, foşti soldaţi cu medalii şi copii mici purtaţi în braţe de părinţii lor.

Unii au spus că au venit pentru a-şi reprezenta părinţii în vârstă, alţii pentru a fi martori ai istoriei şi pentru a-i mulţumi reginei pentru modul în care a condus Regatul Britanic.

Sicriul reginei Elisabeta a fost aşezat în centrul Westminster Hall, pe un catafalc mov, aşezat pe o platformă roşie. Acesta a fost acoperit de un steag lângă care se află Coroana Imperială de Stat aşezată pe o pernă, alături de o coroană de flori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici