Mii de persoane au protestat la Roma faţă de măsurile de austeritate

Mii de persoane au ieşit pe străzile din Roma pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate, iar transportrile urbane, feroviare şi aeriene sunt perturbate de greve.

75 afișări
Imaginea articolului Mii de persoane au protestat la Roma faţă de măsurile de austeritate

Mii de persoane au protestat la Roma faţă de măsurile de austeritate (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Italia depune eforturi pentru ieşirea din recesiune, iar măsurile de austeritate au condus la creşterea ratei şomajului, în special în rândul tinerilor.

"Le dăm banii bancherilor! Suntem precum o maşină pe marginea prăpastiei", a declarat Paolo Ferrero, liderul partidului Rifondazione Communista, în timpul unei manifestaţii organizate de sindicatul USB.

La Aeroportul Fiumicino din Roma, 143 de curse aeriene au fost anulate din cauza unei greve faţă de măsurile de austeritate.

Tot din cauza grevelor, trenurile au avut întârzieri la Milano, Roma, Napoli şi Palermo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici