Milioane de greci vor avea un şoc după alegerile de duminică. Vor primi o avalanşă de notificări pentru plata de taxe

Milioane de greci vor avea un şoc după alegerile de duminică, întrucât vor primi o avalanşă de notificări pentru plata de taxe, a căror trimitere a fost amânată de guvern din cauza scrutinului, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

758 afișări
Imaginea articolului Milioane de greci vor avea un şoc după alegerile de duminică. Vor primi o avalanşă de notificări pentru plata de taxe

Milioane de greci vor avea un şoc după alegerile de duminică. Vor primi o avalanşă de notificări pentru plata de taxe (Imagine: Shutterstock)

Puzderia de notificări care vor fi trimise după alegeri este rezultatul deciziei executivului de a evita transmiterea oricărei astfel de înştiinţări înaintea votului, chiar şi în cazul celor privind situaţia impozitului pe proprietate din 2009, pregătite deja pentru expediere.

Un oficial din Ministerul de Finanţe a afirmat că livarea notificărilor privind restanţe la taxele pentru 2009 a fost amânată în urma intervenţiei din eşaloanele superioare ale guvernului.

Potrivit planurilor autorităţilor, transmiterea notificărilor pentru taxa pe proprietăţi din 2010 şi 2011 va începe săptămâna următoare, declanşând un proces în care contribuabilii se vor trezi în postura de a achita câte o taxă în fiecare lună de la mijlocul lunii mai până la sfârşitul anului.

Pe lângă impozitele pe proprietăţi, grecii vor trebui să plăteacă şi taxe pe venit, taxa specială pe proprietăţi inclusă în factura de electricitate, taxa de solidaritate şi taxa anuală pentru practicarea unei profesii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici