Militanţi de extremă-stânga suspectaţi că pregăteau acţiuni violente, arestaţi preventiv în Franţa

  • Şapte militanţi de extremă-stânga suspectaţi că pregăteau acţiuni violente, arestaţi preventiv în Franţa
  • Cazul a fost preluat de Parchetul Naţional Antiterorist.
  • Militanţii sunt acuzaţi că pregăteau atacuri împotriva agenţilor forţelor de ordine.
270 afișări
Imaginea articolului Militanţi de extremă-stânga suspectaţi că pregăteau acţiuni violente, arestaţi preventiv în Franţa

Profimedia

Şapte militanţi de extremă-stânga care pregăteau acţiuni violente împotriva agenţilor forţelor de ordine sunt investigaţi de Parchetul antiterorist din Franţa, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de postul BFMTV.
 
Nouă suspecţi au fost reţinuţi marţi în cursul unor descinderi efectuate la periferia Parisului, în oraşul Toulouse şi în Dordogne, în cadrul unei investigaţii a Direcţiei Generale pentru Securitate Internă (DGSI). Şapte indivizi sunt investigaţi de Parchetul Naţional Antiterorist. Doi suspecţi au fost eliberaţi.
 
Indivizii sunt suspectaţi că fac parte dintr-un grup ilegal de extremă-stânga care ar pregăti acţiuni violente. În cursul percheziţiilor, au fost depistate arme şi substanţe care pot fi utilizate pentru fabricarea unor dispozitive explozive.
 
Anchetatorii suspectează că militanţii de extremă-stânga pregăteau atacuri împotriva agenţilor forţelor de ordine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici