Militar american dispărut şi căutat pe mare câteva zile, găsit ascuns în sala motoarelor navei

Un membru al Forţelor Navale americane considerat dispărut în largul Japoniei şi căutat zeci de ore pe mare a fost găsit ascuns în sala motoarelor unei nave, anunţă oficiali din cadrul Pentagonului citaţi de postul Fox News.

995 afișări
Imaginea articolului Militar american dispărut şi căutat pe mare câteva zile, găsit ascuns în sala motoarelor navei

Militar american dispărut şi căutat pe mare câteva zile, găsit ascuns în sala motoarelor navei

Militarul, care lucrează la bordul navei USS Shiloh, a fost găsit la o săptămână după ce fusese dat dispărut.

Bărbatul fusese căutat pe mare în cadrul unor operaţiuni care au durat 50 de ore. Ulterior, s-a descoperit că se afla în sala motoarelor navei.

"Suntem mulţumiţi că l-am găsit pe colegul nostru dispărut şi apreciem toate eforturile depuse de marinarii noştri împreună cu cei japonezi", a declarat amiralul în retragere Charles Williams, comandantul Grupului naval de atac 5.

Un oficial din cadrul Pentagonului a afirmat că tehnicianul mecanic va fi evaluat medical, inclusiv psihiatric.

Militarul, Peter Mims, fusese dat dispărut pe 8 iunie, fiind căutat pe mare, în largul Japoniei, până pe 11 iunie. Ulterior, a fost găsit ascuns în sala motoarelor navei. Nu este clar de ce militarul a recurs la acest gest şi cum a supravieţuit acolo o săptămână.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici