Militarii din Kosovo au sărbătorit Crăciunul, cu gândul acasă

  • Pandemia i-a împiedicat pe militarii din teatrele de război să ajungă acasă
  • Militarii din Kosovo au sărbătorit Crăciunul, cu gândul acasă
  • Soldaţii le-au transmis familiilor lor unele dintre cele mai emoţionante mesaje
412 afișări
Imaginea articolului Militarii din Kosovo au sărbătorit Crăciunul, cu gândul acasă

Militarii din Kosovo au sărbătorit Crăciunul, cu gândul acasă

Pandemia i-a împiedicat să ajungă anul acesta la familiile lor, însă nu i-a oprit să îşi îndeplinească misiunea: menţinerea siguranţei în Kosovo.

  •  „Cu siguranţă, este o situaţie unică. Nu mă aşteptam să îmi petrec Crăciunul în Kosovo, dar a fost destul de plăcut pentru mine. Totuşi, îmi lipseşte familia”, spune Parker Mooney, soldat american în KFOR.


De la mii de kilometri distanţă, militarii din teatrele de operaţii le-au transmis familiilor unele dintre cele mai emoţionante mesaje.

  • „Am un copil, care mă aşteaptă acasă, împreună cu soţia mea. Aş vrea să le urez Crăciun Fericit şi familiei mele, care mă susţine aici. Aş vea să profit de ocazie şi să îţi urez şi ţie un Crăciun Fericit, iar noul an să vină cu vaccinul – soluţia pentru actuala problemă”, povesteşte la rândul lui Sergent Luigi Rizzo, KFOR contingent Italia.

Iar pentru alţii, echipa a devenit o familie.

  • „Sentimentele mele sunt putin ciudate acum, pentru că nu sunt acasă cu familia, dar am aici, cum s-ar spune, cea de-a doua familie. Ei sunt prietenii din echipa mea”, spune Sergent Borut Zupevc, KFOR contingent Slovenia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici