Mineri salvaţi după ce au rămas blocaţi într-o mină din estul Ucrainei din cauza bombardamentelor

Minerii blocaţi într-o mină din estul Ucrainei din cauza unei pene de curent şi a bombardamentelor au reuşit să iasă la suprafaţă, anunţă autorităţile ucrainene.

191 afișări
Imaginea articolului Mineri salvaţi după ce au rămas blocaţi într-o mină din estul Ucrainei din cauza bombardamentelor

77 de mineri au rămas blocaţi în subteran în timpul unei pene de curent provocate de bombardamentele efectuate de separatiştii pro-ruşi în regiunea Doneţk din estul Ucrainei.

Oficialii locali au declarat că minerii, care se aflau în subteran atunci când a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în mina de cărbune Zasyadko, au fost salvaţi şi sunt în siguranţă.

Nu sunt răniţi, potrivit unei declaraţii a oficialilor separatişti.

Autoritatea separatistă pro-rusă din autoproclamata Republică Populară Doneţk a acuzat forţele ucrainene că a provocat incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici